Ливърпул ще елиминира Блекбърн от Фа Къп

Фа Къп, Англия - прогнози, новини и залозиЛивърпул ще търсят задължителен успех над Блекбърн в среща от 1/4 финалите на турнира Фа Къп. Двубоя е определен за 08 март 2015 от 18:00 часа.

„Мърсисайдци“ играха за последно със „скитниците“ преди повече от две години в среща от Висшата Лига на Англия и ги победиха с 3-2. За предстоящата среща се очаква отново Ливърпул да се овенчаят с успех, и залози за тяхната победа в Efbet се приемат на коефициент от едва 1.30, срещу цели 5.50 коефицеинт за победа на гостите.

В турнира Фа Къп, Ливърпул се представя повече от успешно като „червените“ нямат загуба в двадесет и един от изминалите двадесет и три мача. Преди седмица обаче, Ливърпул не успя да се докаже в Лига Европа и бе изхвърлен от Бешикташ. Очаква се Стивън Джерард и Мамаду Сако да пропуснат срещата.

Блекбърн са в добра форма и дори могат да се похвалят с няколко поредни победи. Старши треньора Гари Бойър остава само без контузения Джейсън Лоу. В последния си шампионатен мач, Блекбърн победи Шефилд Уензди с 2-1.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.