Залог без риск от Sportingbet

sportingbetSportingbet предлага на всички свой клиенти до 100 лева бонус при регистрация в букмейкъра. Офертата е изключителна само за клиенти на Sportingbet от България 100лв. За да се класирате за този бонус е необходимо само да си направите регистрация в букмейкъра, да депозирате, да направите своя първи залог и да получите сумата от максимум 100 лева като бонус.

За бонуса се класират само клиенти, които досега са нямали регистрация в букмейкъра. Максималната сума е 100 лева или 50 евро. Бонуса е под формата на безплатен залог и се получава едва когато заложите 100 лева и този ваш първи залог се окаже губещ. Това означава, че първия Ви залог в Sportingbet e напълно безрисков, тъй като дори и да загубите, вие ще получите парите си обратно за повторен опит. Вашият първи залог следва да е направен на няколко спортни събития, или на едно, но с коефициент над 1,5. С други думи – ще получите толкова бонус (до 100 лева) колкото е стойността на вашия първи (губещ) залог. Ако първият Ви залог е печеливш, не се класирате за бонус.

За да имате възможност да усвоите бонуса, трябва да сте депозирали през кредитна или дебитна карта. Ако отговаряте на условията, бонуса ще бъде наличен в сметката Ви в рамките на два дни. Бонуса не може да се тегли веднага, същият трябва да бъде отигран поне пет пъти на спортно събитие с коефициент минимум 1,5 или повече.

За офертата се класират само лица над 18 години. Важно е да знаете, че бонуса е само за клиенти на букмейкъра, които извършват залози само с развлекателна цел. Ако имате допълнителни въпроси, можете да коментирате под темата. Офертата е актуална считано от 17 април 2014г.

Безрисковият залог от Sportingbet е чудесна възможност да опитате своя късмет, без да рискувате и да получите втори шанс за изява! Нова сметка в Sportingbet можете да си регистрирате директно от тук:

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.