Спортни залози на Winbet

УинБет РевюВ Winbet играчите могат да залагат на над 20 вида спорт, като се почне от популярните футбол, волейбол, бокс, баскетбол, моторни спортове или тенис, и се стигне до бадмингтон, снукър, плажен футбол, дартс, ръгби, зимни спортове или колоездене.

За да поставите спортните си залози в сайта на букмейкйра, трябва само да посетите секция  „Спорт“, в която ще намерите всичко, което ви интересува в тази област.

Най-разнообразните предложения са в областта на футбола, където имате достъп до всички по-важни срещи, лиги и шампионати по света. Спортове като хокей, тенис, баскетбол или бокс например обаче също са така широко представени и достъпни за потребителите.

Сайтът дава и широк избор от хендикап пазари, както от Европа, така и от Азия. Имате достъп и до дългосрочните залози за шампион или голмайстор.

В тази категория на Winbet е налична и секцията, позната на феновете като „Специални“, където може да залагате и на различни други събития, каквито са политическите, спортните и светските събития, включително и такива у нас. Може например да заложите на изхода от президентските избори и макар това да не е точно спорт, тези опции са налични именно в съответния спортен раздел на сайта.

Освен всичко друго, Winbet предоставя на играчите и много добри ставки при залагане, както и високи коефициенти и множество пазари, което привлича още повече играчи към букмейкъра.

Бонусите са друг голям коз на букмейкъра и благодарение на тях той привлича нови потребители и задържа лоялните си клиенти. За всички новорегистрирани Winbet дава начален бонус спорт до 200 лева, след първия депозит.

Опцията „Затвори залог“ или т.нар winbet cash out за футбол също е привлекателна за феновете и дава възможност да затворят залозите си още по време на срещата, за да се презастраховат.

Добър и желан бонус при спортните залози е и „Презареждане на сметка“. От тази екстра може да се ползвате един път на седмично и да подобрите резултатите и печалбите си при залаганията си на спортове.

Разделът със залози на живо на букмейкъра също е много интересен. Те се правят онлайн в реално време докато тече дадено спортно събитие и предлагат добри коефициенти.

Тях ще намерите в централната част на платформата на букмейкъра или чрез специалния бутон „На живо“, който се намира в главното меню на платформата.

Тук можете да проследите най-интересните мачове чрез секцията „На живо“, като получавате подробно инфо за ъгли, ударите към вратата, ударите извън вратата, фаловете, тъчовете, картоните и всичко останало в играта. Така имате достъп и до всички статистически данни около срещата и участващите отбори.

Сходна опция са и излъчванията на живо или т.нар. Live streaming, при което следите спортните срещи отново в реално време, а залозите са разнообразни и печалбите атрактивни, като при това имате достъп до пълната статистика за тези срещи.

Засега обаче при този иначе водещ букмейкър имате достъп за пряко гледане единствено на  електронни спортове, трябва само да влезете в раздела „На живо“, а после и в раздела „esports“.

Виртуалните спортни залагания набират все повече популярност сред феновете, защото при тях може да продължавате със залозите си доста след като играта в реално време е приключила.