Winbet с акцент върху световните квалификации

Само още два уикенда остават до края на квалификациите в „Зона Европа“ за Световното първенство по футбол идната година. Все по-близо до участие в Катар са тимовете на Франция, Белгия и Дания, а предстоящия уикенд ще разберем кой друг отбор ще навакса в класирането. Специално за уикенда, Winbet е подготвил всички опции за залози на всички мачове, вижте ги на winbet.bg, а сега да погледнем към най-интересните мачове:

Кипър срещу Хърватия: Домакините трудно успяват да се разпишат в противниковата врата, за последно това се случи преди 830 минути игрово време. Отбор е с 4 точки актив за изминалите шест мача и няма никакви шансове за билет до Катар. Фаворит тук определено е Хърватия, а и коефициента за тяхната победа е само 1.26, но пък има по-висок залог – Хърватия да победят на нула при 1.66.

Русия – Словакия: Русия и Хърватия са на върха в група „H“ като и двата отбора имат по една загуба, но Русия загубиха точно от този съперник с 1-2. Словаците трябва да помислят за повторение на мача от март месец, в противен случай нямат шансове. С 1.85 се оценява победата на Русия в Winbet, което е по-стойностния залог.

Вижте всички залози, както и специалните пазари на Winbet за Световните квалификации в раздел „Спорт“!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.