Ексклузивен турнир от Winbet с Evoplay и кеш бонус без депозит

Специалните турнири на Winbet за България се превърнаха в нещо обичайно за клиентите на букмейкъра. И през следващата седмица, от 27 септември до 04 октомври, всеки един играч със сметка в Уинбет може да се включи в ексклузивния турнир с игри на EvoPlay!

Участието в турнира е автоматично. Всеки активен клиент може да се включи като играе на една от слот игрите на провайдъра Evoplay. Подготвен е награден фонд от 10 000 лева, който ще бъде разпределен измежду първите 100 играчи. Най-голямата награда е разбира се за класираният на първо място, той ще получи 2000 лева като кеш бонус без депозит по своя акаунт. Втория в класирането ще прибере 1000 лева, третия 500 лева и останалите играчи взимат съответно по-малки суми в зависимост от подреждането.

В турнира няма специални условия за поставяне на определен залог, просто играете, а точки ще печелите при всяка печалба, която реализирате на завъртане. Единственото условие е да сте регистрирани на winbet.bg. Ако не притежавате акаунт, прочетете тази статия и си създайте нова сметка за по-малко от 3 минути.

Спечелените награди под формата на кеш бонуси без депозит може да използвате за игра на интересните слот игри на Evoplay в winbet.bg! С пълните правила и условия на турнира може да се запознаете от главната страница на Уинбет!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.