Специалните пазари за залози на Winbet продължават и през октомври

Winbet продължава със специалните пазари за спортни залози. Любителите на футбола ще може да се насладят на европейските клубни турнири, най-вече на мачовете от втория кръг на Шамионска лига.

За тези играчи, които предпочитат да залагат на сигурно, Уинбет им предлага следната опция – „Борусия Дортмунд, Ливърпул и Реал Мадрид да вкарат гол“, за което се приемат залози на 1.25 коефициент – ниска ставка, но в същото време много сигурен залог.

Следваща опция с по-висок коефициент е „Байерн, Манчестър Юнайтед и Челси да вкарат гол“. За това обстоятелство, Winbet приема залози на 1.75 коефициент.

Друг вече по-сериозен залог на висок коефициент е опцията „Ашраф Хакими+Рафаел Герейро+Тео Ернандес да отбележат над 0.5 гола общо”. Затова Winbet приема залози на 4.00 коефициент, или с други думи само един гол да падне от някой от тримата, залога е печеливш! Реално труден залог, но не и невъзможен, особено за Хакими, който вкара два гола срещу Метц. Заедно с него и Герейро се разписа за Борусия Дортмунд, както и Ернандес за Милан.

Друг залог с висок коефициент е „Ерлинг Хааланд+Мохамед Салах да отбележат над 2.5 гола общо“. Тук коефициента е 3.80, но определено е рисков.

Идва момента и за българско участие в специалните пазари на Уинбет. Това е опцията „Греъм Кери+Кирил Десподов да отбележат над 1.5 гола общо”, залози за което се приемат при 4.25 коефициент. Докато за Кери можем да очакваме поне гол, то Десподов много рядко се разписва.

Още специални залози и описание на пълните правила и условия на промоцията на Winbet са публикувани в Раздел Промоции на официалният сайт на winbet.bg.

Посочените коефициенти са валидни към момента на публикуване и подлежат на промяна! За да залагате със специалните пазари на Winbet е необходимо да имате регистрация, ако нямате може да се регистрирате в Уинбет от ТУК.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.