Federbet отново алармира за уговорени мачове

От асоциацията „Федербет“ алармират за няколко съмнителни мача проведени на територията на Република България. Това са мачове, които несъмнено са уредени и будят подозрение, ето ги и тях според доклада на „Федербет“:

Federbet уговорени мачовеВпечатление прави името на Пирин и Любимец, който попадат под полезрението на агенцията за цели два мача, а Пирин като цяло се среща в почти половината от заподозрените за уговорени мачове срещи. Грандовете ЦСКА София и Левски също са описани в доклада, заедно с пловдивските Локомотив и Ботев, за мачовете им съответно с ПСВ Айндховен, Дукла Прага и Шанхай. Най-интересното обаче е тазгодишното събитие за Левски и в точност двубоят им срещу Лацио, на които Левски изоставаше с 2-0 в резултата и успя да победи „Римските орли“ след тотален обрат при 3-2.

Посочените в таблицата мачове са всичките от „А“ група, по който показател се нареждаме на едно от първите места по корупциони схеми, като с повече мачове в родния шампионат са само Италия. Най-големите и интересни залози направени на мачове свързани с нашенски отбори са следните:

  • огромни залози за над 3,5 гола на мача между ЦСКА София и Нефтохимик завършил с 4:0;
  • множество залози за победа на ЦСКА с повече от 3 гола над Любимец в среща завършила 7-0 за „армейците“;
  • изненадващ наплив за точен резултат на двубоя Черноморец – Нефтохимик 4:0;
  • залози за над 2,5 гола и победа за Виктория Пилзен срещу Левски в София, в мач завършил 0-3 за В. Пилзен.

Целия доклад на Federbet можете да разгледате в официалния им сайт – federbet.com.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.