Тенис: Рам/Соузбъри – Пърсел/Савил

Тенис прогнози ATP
Източник: GettyImages

Вече немалко мачове се натрупаха в актива на това дуо между Рам и Соузбъри, което най-накрая получава своята голяма възможност. Някак си появата му стана като от нищото, а разбирателството в него е много добро. Именно то го отведе не до къде да е, а до финал на турнир от „Шлема“. Просто точно тези последни няколко месеца от играта на двойки в мъжкия тенис са такива, че много от най-опитните партньори вече са пред отказване.

Това просто позволи да се стигне до един такъв безкрайно изненадващ финал. Раджив Рам, който се подвизава под флага на САЩ, вече много дълго време играе изцяло в карето. Той беше един от дългогодишните участници на сингъл, като в кариерата си имаше и мач срещу Григор Димитров, в който не игра никак лошо, но след като достигна до 32,33 години, просто погледна към играта с партньор до себе си. Успя да сформира една забележителна двойка със Соузбъри, която продължава да се наслаждава на върхови постижения. Това дуо триумфира на турнира във Виена, като в хода на надпреварата имаше страшно сериозни съперници, а на финала се наложи над един от най-силните тандеми в света на мъжкия тенис по онова време – Кубот/Мело, за което страхотни коефициенти предложиха от efbet!

От началото на Аустрелиън Оупън Рам и Соузбъри се справиха с редица противникови двойки и то с лекота. За едно от съперничествата им изготвихме безкрайно точна прогноза, като става на въпрос за сблъсъка им с Континен/Щруф от 1/4-финалите, в който се наложиха с лекота с 2:0 сета при коефициент от 1.83. Вече много дълго време и Рам, и Соузбъри не само, че играят изцяло на двойки, а и го правят в тандем, така че те са готови за записването на този блестящ успех. Насреща във финала на Аустрелиън Оупън им застават представители на домакините, каквито са Макс Пърсел и Люк Савил.

Всеки от тях все още играе на единично, а самото им достигане като тандем до последния мач от турнир на „Шлема“ е безкрайно сензационно. Все толкова сензационно е и това, че букмейкърите им дават толкова нисък в случая коефициент от 2.50 за победа, а този за такава на утвърденото дуо между Рам и Соузбъри е 1.50. Просто коефициентът за победа на американо-великобританското дуо не е за изпускане!

Прогноза: 1 @ 1.50

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.