SportingWin – Предстоящо откриване 200+100 лв. бонус

SportingWin България

SportingWin съвсем скоро ще се превърне в третия чуждестранен онлайн букмейкър с лиценз в България. Компанията ще положи всички усилия да се превърне в основен фактор на геймблинг индустрията в страната. Първите стъпки вече са извървени, документите са изрядни, очакваме до няколко месеца SportingWin да започне прием на клиенти от страната.

Като комплимент за добре дошъл, Спортингуин залага на изключително атрактивно бонус предложение за нови играчи – 200 лв. + 100 лв. бонус за спортни залози. Това е най-големия бонус предлаган от лицензирани букмейкъри в България, другия, който се доближава е началния бонус на Bwin в размер на 222 лв.

Все още не можем да си направим регистрация и отворим нова сметка, тъй като се изчаква финализиране на процедурата по лицензиране. В момента НАП е регулаторния орган и това ще е първият им издаден лиценз, след като злополучната ДКХ бе закрита.

Друга информация към момента не е налична, освен че боса на СпортингУин е човек с богат опит именно в тази индустрия. Сайта им е добре подреден, поне от това което се вижда на frontend-а, зареджда бързо, предлага както спорт, така и много интересни казино игри и турнири. Ще се предлагат добре познатите на всички методи за депозит и теглене, включително и през системата на epay.bg. SportingWin ще приема клиенти и от други европейски държави.

SportingWin

Очаквайте скоро още информация …….

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.