Преди: Слован Братислава – Бате Борисов

Двубой: Слован Братислава – Бате Борисов
Турнир: Шампионска лига
Начало: 20 август 2014г., 21:45 часа
Стадион: „Пасиенки“

На последното стъпало преди заветните групи на Шампионската лига един срещу друг се изправят Слован Братислава и Бате Борисов. За отбора на Слован това е първи мач срещу отбор от Беларус в европейските турнири. Бате Борисов пък е на прага на 4-то участие в групите на най-престижния турнир в последните 7 сезона, където участва през сезони 2008/09, 2011/12 и 2012/13.

Слован Братислава стигнаха до тази фаза на турнира след 2 победи срещу уелския Ню Сайнтс (1:0 и 2:0) и победа и равен срещу молдовския шампион Шериф (2:1 и 0:0). Гостите от Бате Борисов пък прескочиха трудно първите два кръга. Първия от тях, беларусите преодоляха след 2 равенства с непретенциозния албански Шкендербю (0:0 и 1:1). Във втория, Бате Борисов отстрани унгарския шампион Дебрецен, като след загуба с 0:1 в първия мач, отбора на Александрър Йермакович, стигна до инфарктна победа с 3:1, след победен гол на Сергей Кривец в 94-та минута на мача.

Отбора на Бате Борисов е доста опитен в тези двубои и определено участието в груповата фаза на европейските турнири им се услади в последните години. Очакванията са, че Бате ще изиграе първия мач доста предпазливо, като ще иска всичко да се реши на Арена Борисов след седмица. Очаквам по затворен мач с малко положения и голове в двубоя. Предлагам опцията за под 2.5 гола на стадион Пасиенки в Братислава и интригата да се запази за ответния двубой в Беларус. Коефициента за това в Efbet.com e 1.53.

Прогноза: Слован Братислава – Бате Борисов под 2.5 гола

Сигурност:7/10
Мачове между двата отбора:

Отборите не са играли по между си.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.