Симона Халеп – Гарбине Мугуруза

Тенис прогнозиЕдна много добра прогноза за топ мач от Аустрелиън Оупън. Халеп имаше няколко часа повече за възстановяване от Мугуруза, а в толкова далечна фаза от турнира това в никакъв случай не е за пропускане.

Румънката буквално размаза Анет Контавейт от Естония с 6:1, 6:1 и продължи безпогрешния си поход към финала. Без загубен сет и играеща все по-добър тенис, тя се доближава към заветната цел. Играта на Халеп е блестяща като включва основно зашеметяваща успеваемост в дългите разигравания от дъното на корта.

Кейхил демонстрира желание да я превърне във все по-агресивна тенисистка, като от началото на Аустрелиън Оупън се вижда това, че тя има намерение да навлиза все повече във вътрешността на корта и от там да играе атакуващо.

Гарбине Мугуруза загуби едва два сета в турнира до мига – от Роджърс и Томлянович. Вчера тя имаше немлко слабости в играта си срещу Павлюченкова и въпреки това спечели с 2:0. С подобен тенис точно срещу Халеп обаче тя няма да се поздрави със същото. Румънката ще има много сериозно преимущество като е изненадващо това, че букитата й дават толкова високи коефициенти за победа, а тези за спечелване на титлата от нейна страна също продължават да са такива.

  • Прогноза: 1 @ 1.70 коефициент efbet

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.