Серо Портеньо – Насионал Асунсион

efbet регистрацияПарагвайската Клаусура има своето дерби на деня и това е точно спорът между Серо Портеньо и Насионал Асунсион. Безкрайно силни са изявите на тима от „Генерал Пабло Рохас“. Освен всичко, това е и градско дерби, така че зарядът му със сигурност ще е още по-голям.

Серо Портеньо се превърна в машина за голове като натрупа 28 на сметката си и е втори в класацията за най-резултатно нападение в дивизията като изостава единствено от това на водача в нея – Олимпия Асунсион. Оставяйки това на заден план, тимът се наслаждава и на прекрасна серия като триумфира в 4 от последните си 5 кръга, а на всичкото отгоре е и 3-ият най-силен домакин в дивизията. Той вкарва по почти два гола когато излиза на своя терен, така че това е един показател, който следва да го доближи страшно много до победата в идното градско дерби.

В парагвайския футбол домакинското преимущество крие много сериозна роля, която ще излезе на дневен ред и в този случай. Насионал не се страхува от това да се надиграва със съперниците си дори когато гостува, така че този сблъсък е сред онези, които вещаят много голове. С чувствително по-голям риск и коефициент прогнозата следва да е дори над 2.5 гола, която се дава с 1.85 в този миг.

Прогноза: над 1.5 @ 1.35

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.