Прогнозират Германия за победител на Мондиал 2014

Изключително интересна прогноза се появи в пространството само няколко дена преди старта на Световното първенство по футбол в Бразилия. Прогнозата е, че Бразилия няма да спечели турнира, а титлата най-вероятно ще вдигне отбора на Германия.

Прогнозата е направена от австралийската компания „Спортс трейдинг клъб“, която се занимава изключително с консултации върху спортни залози. След близо половин годишни анализи, експертите от компанията твърдят, че Германия ще спечели Мондиала, като за доказателство от дружеството вече са заложили над 20 милиона долара за този изход. Един от големите „умове“ в „Спортс трейдинг клъб“ – Брайън Чърчил съветва, всеки един занимаващ се със залози, да действа и заложи за титла на Германия. Заедно с този залог, от компанията споделят, че огромни суми се залагат за това, Бразилия да не спечели състезанието.

Компанията „Спортс трейдинг клъб“ печели огромни суми всяка година от спортни залози. Печалбите достигат до над 100 милиона годишно, а последния им удар е точното прогнозиране на победителите от Открития турнир на Австралия по тенис. Друга интересна актуална прогноза е Рафаел Надал да не спечели „Ролан Гарос“, а в момента предстои финала на турнира, където го очаква Джокович.

Публикацията е по материал на вестник „Труд“, а прогнозите наистина са такива. Ако Ви стиска, опитайте и се наредете до големите!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.