Прогноза: Алавес – Атлетико Мадрид

Залозите в букмейкъритеМного голямо изпитание за тима на Алавес, който върви по много стръмни пътища. Той става все по-неубедителен в изявите си и се очертава да е един от основните заподозрени в битката за оцеляване.

Спечелените дотук 11 точки все пак му позволяват поне на този етап да е извън зоната на изпадащите и да има минимален аванс пред нея. Това в никакъв случай не означава, че се намира в добро състояние. Той е сред най-ниско резултатните в цялата лига като все по-трудно намира път към противниковата врата, а точно срещу опонент от калибъра на Атлетико Мадрид няма да има никакви улеснения в тази насока.

Без Ели и Пина, за домакините ще е още по-трудно да разгърнат най-добрия си футбол и да се поздравят с желания резултат. „Дюшекчиите“ загубиха голямата си звезда за кратко – Жоао Феликш. Португалецът получи травма в глезена, която ще го остави извън сметките за този сблъсък. Компания в лазарета му правят Савич, Хименес, Вършалко и Гарсес, но най-радостната новина е, че основните остриета са на разположение.

Най-накрая Атлетико Мадрид ще разгърне най-добрия си футбол и ще се поздрави с много важна победа.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.