Легални залози в България

След големите промени в Закона за Хазарта, в България реално не останаха много от големите онлайн букмейкърски къщи. Легални залози в България към настоящия момент можете да извършвате само в сайта на Efbet и в най-голямата борса за залози в Света – Betfair. Всички останали добре познати на широката публика онлайн оператори, бяха вкарани в черен списък и филтрирани за достъп от ай-пи адреси на територията на Република България.

Реално обаче, ситуацията е малко по-различна. Компании като Sportingbet, Unibet, Bet-at-home, VictorChandler, Offsidebet, Doxxbet и други са напълно легални и лицензирани. Дейността на всеки един букмейкър не е ограничена от територията на дадена държава, тъй като дейността им се извършва в интернет пространството – което пространство не е зона за рестрикции, филтрации и тем подобни щуротии.

Някой от големите букмейкъри като portingbet бяха принудени да излезнат с огледални сайтове, или пък самите потребители, имащи суми по сметките си трябваше да търсят начин да заобиколят филтрацията, за да могат да имат достъп до активите си.

Други сайтове като например Unibet и Bet-at-home тотално се предадоха и спряха да приемат дори клиенти от България, докато не се уточнят законовите наредби. Offsidebet също нямат сили за борба с филтрацията и клиентите им от България просто престанаха да бъдат обслужвани.

Алтернативата с лицензирането на Betfair е една стъпка, като скоро очакваме и другите по-големи компании да влезнат и да се лицензират. Под текста, ще поместим няколко важни връзки, от който можете да добиете информация, къде и как да залагате легално в България, както и информация и новини за вход и достъп до големите онлайн букмейкъри.

Betfair - Легален букмейкър

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.