Как се залага в Betfair

BetfairКак се играе и залага в Betfair? Най-честите въпроси свързани с първата и най-голяма Световна Борса за Залози – Бетфеър (Betfair):

Въпрос: Какво представлява Betfair? Как така „борса за залози“?

Отговор: Бетфеър е на кратко пазар (място, сайт, борса), който се състой от хора, които имат намерението да търгуват със залози. По друг начин казано, един човек предлага на пазара (на борсата) дадено спортно събитие да завърши по определен начин – например Григор Димитров да победи Новак Джокович при определен от самия човек коефициент. Отсреща друг човек, който мисли, че Григор Димитров няма да победи Новак Джокович, може да купи от пазара (от борсата) залога на другия човек. След края на събитието, от Betfair ще изплатят на човека познал крайния изход сумата, която двамата човека са изтъргували, удържайки от печалбата 6,5%.

Въпрос: Възможно ли е да се използва борсата като традиционен букмейкър?

Да, разбира се! В Betfair можете да играете и така, както се играе в традиционните компании за залози (букмейкъри). Тук няма да имате лимити на залог, защото виждате на самия залог каква сума е поставена и колко може да сложите Вие. Дори и да поставите повече пари отколкото се виждат на пазара, то вероятността да бъдат приети парите ви е голяма. Единственото, което трябва да знаете е, че върху печалбата Ви ще се удържи 6.5% такса, която липсва при традиционните букмейкъри, но тук тази такса до голяма степен се компенсира с по-големи коефициенти!

Играйте в Betfair – вече с лиценз и €30 бонус

Въпрос: Какво означава залог „ЗА“ и залог „СРЕЩУ“? 

Залог ЗА е традиционния избор даденото събитие да се случи. Ако заложите със „ЗА“ за победа на Арсенал, то ще спечелите ако Арсенал победи, а във всички други случай губите парите си. Другият залог, обратния – „СРЕЩУ“ означава както е и наименованието му – даденото събитие да не се случи. Например ако заложите „СРЕЩУ“ Арсенал да победи, то при загуба и равенство на Арсенал Вие печелите!

Въпрос: Какво означава опцията Cash Out?

Cash Out е най-добрата услуга въведена от Бетфеър! С тази опция, Вие имате пълен контрол над залога си, като можете да си гарантирате печалба още преди края на срещата и да елиминирате евентуален риск от провал и загуба на финанси. Например заложили сте на Левски да победи ЦСКА. Мачът върви 70 минута 1-0 за Левски, но Вие се опасявате, че ЦСКА могат до края да изравнят и да загубите залога си. В този случай ако натиснете бутона Cash Out или изберете Cash Out директно от менюто на главния сайт на Betfair, ще видите каква сума можете да приберете на момента, още в 70-тата минута. Ако сте заложил 100 лева на коефицеинт 2,00 няма да можете да приберете чисто 200 лева, колкото прави 100х2, а можете да си приберете залога от 100 лева, той да се върне в баланса ви и да оставите висящи другите пари, или пък да ги разделите по-равно на всички опции, т.е. каквото и да се случи до края на срещата, Вие да излезнете на печалба! Същото може да се използва и когато виждате, че дадено спортно събитие не върви на добре, и приберете примерно половината си залог. Най-добре опцията се вижда при игра, стойностите се изписват в реално време, и практически избора е ваш – с натискане на бутона действието се реализира!

Въпрос: Какво представляват сините и розови кутийки?

Сините кутийки съдържат коефициенти и стойности на залозите „ЗА“. Топ коефициентите са най-отпред, а останалите са след тях. Колоната най-близо до центъра дава информация на залозите, който първи чакат да бъдат посрещнати, като под самите коефициенти са изписани и парите очакващи да бъдат купени (посрещнати). Аналогична е ситуацията и с червените кутийки, само че те съдържат информация за залозите „СРЕЩУ“.

Въпрос: Как се определят коефициентите? Мога ли аз да предложа коефициент в Betfair? 

Коефициентите в борсата за залози Бетфеър се определят от самите играчи! Всеки направил регистрация в компанията и депозирал средства може да предлага свой собствени коефициенти за всяко едно събитие. За да бъдат обаче купени (посрещнати) те трябва да са реални. Все пак има много играчи, пускащи нереални коефициенти и чакащи някой нов играч, неопитен да се върже, но затова Бетфъер е пазар (борса), където всекисам взима решението си! Затова внимавайте и когато видите коефициент 1000 да не се полакомите и направите някоя глупост!

Това са само част от въпросите. Ще се постараем да публикуваме и няколко техники за залози в Betfair, както и информация за по-напредналите играчи. За игра в Бетфеър има доста материали, дори книги, но за съжаление нищо не е преведено на български език.

Научете още за казиното в Betfair, бонусите и безплатните залози за нови и настоящи клиенти, както и още допълнителна информация за борсата за залози.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.