Как да печелим от залози

Как се печели от залози и може ли да се печели в дългосрочен план? Какви са основните правила, които трябва да спазваме и кои са лошите навици при залагане. Обърнете внимание на следното: попадали ли сте скоро или въобще на информация за фалирала букмейкърска компания?

Истинския отговор на въпроса: „може ли да се печели от залози“ е „ДА“, но за да се случи това трябва да се спазват няколко основни правила, а някой лоши навици на залагащия буквално да се изкоренят.
efbetВАЖНО: Открийте си сметка в Efbet днес и вземете 100% Бонус Нова Сметка! *Важат правила, условия и изключения!

На първо място трябва да определите един спорт, върху който ще се концентрират вашите залози. Необходимо е да се заредите с достатъчно време, за да проучите пазара на залози за определения от вас спорт. След това е наред да създадете своята банка за залози.

Задължително е да определите максимума на парите, които сте готови да загубите в месечен или годишен план, след която загуба трябва да спрете да залагате за известен период от време. Никога не се увличайте от няколко поредни печалби, защото несъмнено наред ще дойдат няколко поредни загуби. Препоръчително е при всяка една печалба, или при няколко такива да изтеглите част от натрупаната сума.

Никога не залагайте всеки ден, за да сте просто в играта. Изберете подходящи спорти събития и търпеливо изчакайте техния старт, или пък предварително направете залог, тъй като повечето букмейкъри публикуват програма за поне седмица напред.

За да печелите от залози трябва да разполагате с много търпение! Трябва да залагате разумно, според възможностите Ви и най-вече трябва да знаете кога да спрете! 

След като обобщихме как може да се печели от залози, ще Ви разкажа и как най-лесно се губи от залози!

Първата най-лоша предпоставка за пълнене касите на букмейкърите е така нареченото „избиване“. Под „избиване“ се има предвид след губещ залог, веднага да се реализира втори, които евентуално да покрие губещият преди това и да донесе някаква печалба. След като и този залог загуби, в голяма част от случайте залагащият още повече се увлича и освен, че залага голяма сума пари, прави и неправилен залог търсейки голям коефициент и много печалба. Не „избивайте“ губещ залог или губещи залози с голяма сума пари. Загубата се покрива с времето, без да се правят неразумни и отчаяни залози, които само още повече ще ви вкарат в капана на букмейкърите.

Втората предпоставка е рязкото увеличаване на сумата Ви за един залог.

Третата най-често допускана грешка са така наречените „грешни залози“. Грешен залог на първо място е залог на лош коефициенти – изберете букмейкър с добри ставки, защото разликата в коефициентите между дадени букмейкъри може да достигне до 30%, което е изключително много. По високите коефициенти автоматично се превръщат в най-добрата възможност за по-голяма печалба и възвръщане на вашите инвестиции. Задължително е да имате регистрация в поне два, или повече букмейкъри, за да правите справка преди всеки един залог. Кои букмейкъри да изберете лично проверени от нас, можете да видите в секцията „ИЗБОР НА БУКМЕЙКЪР“ – всички посочени букмейкъри са лично проверени и не трябва да имате нито грам съмнение при регистрация в тях. Препоръчваме задължително регистрация в най-големият букмейкъри Efbet, Betfair – борсата за залози в интернет и Efbet

Никога не залагайте само на най-големите отбори или пък на вашия любим отбор. Както Барселона, така и всеки друг голям отбор винаги могат да загубят всеки един мач, независимо срещу кой съперник играят. Репутацията на един отбор през един сезон, не винаги е идентична през следващия сезон. Букмейкърите изпозлват тази слабост на повечето залагащи и реално на всеки един голям отбор предлагат много ниски коефициенти за залози, което предполага от Вас да заложите голяма сума пара, а да очаквате много малка възвращаемост – респективно голяма загуба. 

Не се увличайте по разни „гурута“ в залозите, по точни прогнози или платени прогнози, или на така наречените сигурни мачове – такива не съществуват!

Залагайте сума, която реално можете да си позволите да загубите. Преди всеки един залог винаги бъдете с нагласата, че ще загубите – така ще се чувствате много по-добре при победа. Реалността е, че 90% от залозите са губещи и дали сте в останалите 10% и колко често ще попадате там е по ваша преценка. 

В крайна сметка: ако имате малко воля и дисциплина залозите могат да бъдат както забавно така и печелившо занимание. Ако сте решили сериозно да се занимавате със залози, прочетете и останалите статии в нашия сайт.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.