Елина Свитолина – Серина Уилямс

Черно Тото ТенисЕлина Свитолина прави истински фурор в женския тенис. Тя продължава да се изкачва в световната ранглиста като понастоящем е на 5-то място. Има много добра възможност пред нея да погледне още по-нагоре ако спечели титлата. За това на първо време има необходимост от победа над Серина Уилямс. Свитолина е тенисистка, която много рядко прибягва до някакво разнообразие в играта си. Няма да е пресилено да се каже, че тя е праволинейна и разчита основно на престрелка от основната линия и на това, че разполага с по-силни удари спрямо по-голямата част от съперничките си. С подобна игра срещу Серина Уилямс просто няма как да стигне до успеха.

Американката е пределно амбицирана най-накрая да сложи край на провалите си в последно време и да стигне до един огромен триумф – такъв от най-високо равнище, печелейки титла то „Шлема“. Тя е страшно близо до подобряването на вечния рекорд и мнозина считат, че точно за това продължава да се състезава.

Серина Уилямс разполага с изумителни удари, брутален сервис и едно добро придвижване по корта, така че със сигурност няма как да се каже каквото и да било лошо за нейната игра. Точно на същия турнир – ЮеС Оупън преди година, тя беше до известна степен ощетена от съдията във финала, който на практика с едно свое решение да й даде официално предупреждение за помощ от треньора (което е забранено), доведе до тотален срив в играта й и до загубата от Наоми Осака. Междувременно може да откриете своята регистрация в efbet и се възползвате от начален бонус до 200 лева за този залог!

През тази година японката вече отпадна, така че със сигурност ще има нов краен победител. Серина Уилямс е най-големият фаворит за това. Тя ще се наложи изцяло със своя брутален стил на игра от основната линия, тотално ще използва силните си страни и така и няма да позволи на Свитолина да бъде на ниво.

прогноза: 2 @ 1.40

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.