Първи стъпки в Betfair

Вход в Betfair за България

Нова сметка

Регистрацията на нова сметка в Betfair няма да Ви отнеме повече от 5 минути. Сайта е преведен включително на български език, което ще Ви улесни допълнително. Както при повечето регистрации първо ще бъдете подканени да попълните личните си данни, потребителско име и т.н. Въвеждайте винаги достоверни и актуални данни, както например адрес, телефон и други. След това ще имате право на избор от валута, която ще използвате в сайта. Единственото неприятно е, че липсва българския лев, затова препоръчваме регистрацията да извършите в евро. Първоначално можете да помислите и какъв лимит да си зададете сам, за да осъществите някакъв самоконтрол. Когато записвате своя таен въпрос и отговор го запомнете, защото ще Ви трябва при някой случай.

Първи стъпки в BetfairДепозит/Теглене в Betfair

Депозита е минимум 6 евро, а тегленето за минимум 5 евро. Вариантите за депозит и теглене са обширни, но от личен опит препоръчваме да изберете дебитна/кредитна карта или Skrill. От декември месец 2014 година насам от Борсата за Залози премахнаха всички такси за депозит на клиенти от България, които до този момент бяха в размер на 1,5% от сумата на депозита. Тегленето следва да извършвате по същия начин както е направен и депозита. Преди да извършите теглене, следва да извършите стандартна процедура за верификация на данните, която включва изпращането на копие от документ за самоличност, както и копие от снимка на картата. Възможно е и да ви поискат верификация на адрес, но това се прави само в извънредни случай.

Уеб сайт

Уеб сайта е изключително добре подреден и позволява лични настройки. Няколко минути ще са Ви необходими за да обходите по-главните менюта и да се ориентирате. Останалото е както при всеки един сайт на букмейкър. Както споменахме по-горе сайта е наличен и на български език, което е допълнителен плюс. Платформата е комбинация от флаш и стандартен уеб сайт, но впечатление прави семплото подреждане, без ефекти и лесна навигация.

Грижа за клиента

Специално за клиентите си от Betfair са направили цяла секция с често задавани въпроси. Ако не откривате решение на проблема си там, то съвета ми е да им напишете и-мейл или директно да ги прозвъните по телефона. Контакти ще откриете в долната част на сайта, където има секция „За контакти“.

Лиценз – Регулация – Сигурност

Betfair е напълно лицензирана, регулирана и сигурна компания за извършване на онлайн залози и залози на борсата за залози. Последната официална информация сочи, че в борсата са регистрирали своя 4 милионен клиент, а за да върви работата са назначени над 2000 човека! Компанията е 100% сигурна и за всички клиенти от България – лицензирана и регулирана от Комисията по хазарта в България с номер на лиценза Р-000030-1061.

Пазари – Коефициенти

Betfair е мястото с най-високите коефициенти за онлайн залози. Това е така, тъй като коефициентите се определят от играчите, а не са величина зависима от Бетфеър. Високите ставки обаче се плащат и всяка ваша печалба в борсата ще бъде обложена с 6.5% такса, която отива за издръжката на компанията. Върху загубите разбира се няма такса. Пазарите са доста широки, но реално борсата се използва за по-значимите събития, тъй като тогава се получава голяма ликвидност. Предлагат се и доста опции за залог на живо. Освен стандартните залози за футбол, баскетбол и тенис, в Бетфеър можете да залагате на австралийски футбол, бокс, дартс, хандбал, плуване, бридж, политически залози, гребане, за времето, конни надбягвания и още много други. За по интересните срещи е налично и излъчване на живо – със звук и картина, при това напълно безплатно!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.