Бонуси в Betfair

Топ оферти за залози в Betfair

Betfair предлага множество бонуси и безплатни залози за всички свои нови и настоящи клиенти. Ще направим преглед и обзор на най-предпочитаните бонус оферти и предложения на борсата за залози, които са атрактивни и лесни за усвояване дори и от неопитни играчи.

Бонуси в Betfair

Залагаш 10, печелиш 30

Това е най-добрата оферта на Betfair и е най-предпочитана, тъй като за депозирани 10 евро, получаваш три пъти повече или 30 евро. За да грабнете този бонус първо трябва да регистрирате нова сметка в Betfair, като използвате промо код ZBG101. Следващата стъпка е да направите „ЕДИНИЧЕН“ залог в на избрано от вас спортно събитие, но в раздела с фиксирани коефициенти, като този залог трябва да е на стойност минимум 10 евро и на коефициент равен или по-голям от 1.20. Ако направите тези действия, до един работен ден ще получите право да извършите три залога от по 10 евро!

CASH OUT за първи път

За да се класирате за този бонус в Betfair трябва да направите за първи път залог на поне три срещи (комбинация), за които е налична опцията CASH OUT. Ако реализирате печалба с Cash Out на тази селекция, то ще получите до 50 лева под формата на безплатни залози веднага след края на срещите. Условието е за минимум три срещи, като можете да изберете и повече, без условия за коефициента. Ако не реализирате печалба, по добре не използвайте опцията и изчакайте момента на печалба с опцията и тогава „кеширайте“

Безплатни залози за 100 евро

Този бонус е само за нови клиенти на Betfair. Ако желаете да активирате този бонус, трябва да въведете следния код при регистрация ZSK250. След това депозирате средства по сметката си и започвате да залагате. От Betfair ще ви кредитират по 40 лева за всеки ваш 4-ти залог на стойност от 20 лева и така докато стигнете сумата от 200 лева. Средствата можете да използвате само за безплатни залози.

Топ коефициенти

Следете внимателно сайта на Betfair и ще откриете почти всяка седмица топ коефициенти за някое голямо дерби. Ако например коефициента при останалите букмейкъри за победа на домакина е 1.50, то в Betfair е възможно да заложите на коефициент от над 5.00 и повече. За всяка среща коефициентите са различни, но са в пъти повече от тези, предлагани в стандартните букмейкъри.

Освен за бонуси, можете да прочетете и за казиното в Betfair, както и да научите как се играе в борсата.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.