Регистрация в bet365

bet365 регистрация
 Ръководство за регистрация в bet365

*У&П приложени & За нови потребители (+18) begambleaware.org

Платформата на Bet365 комбинира няколко хазартни услуги – казино, спортни залози, виртуални и покер. Независимо от предпочитанията Ви, присъединяването към букмейкъра се оказва правилно решение. В тази статия ще разгледаме изискванията за регистрация в Bet365 и стъпките за коректно преминаване на процедурата.

Как се прави регистрация в букмейкъра Bet365

След като посетите сайта на Bet365, в горната част ще откриете линка “Нов клиент”. Изберете го, за да отворите регистрационния формуляр. В него трябва да попълните акуратна лична информация, отговаряща на тази в личните Ви документи. Опити за измама и недостоверни данни ще бъдат установени при верификация на профила.

Регистрирай се в bet365

Припомняме, че хазартът е достъпен единствено за пълнолетни лица. Преди да преминете към попълване на формата за Bet365 регистрация, запознайте се с условията за експлоатация на букмейкъра. Освен това е належащо да не разполагате с друг акаунт. Ако операторът се усъмни в мултиакаунтинг или установи участие в начален бонус от потребители с идентичен IP адрес, ще наложи лимит на съответните баланси.

Данни за участника

Първият етап от регистрацията в букмейкъра е обвързан с въвеждане на лична информация. Наложително е да попълните следните полета:

 • Държава, в която живеете;
 • Пол/Обръщение;
 • Име и фамилия;
 • Дата на раждане;
 • Документ за самоличност – вид, къде е издаден, номер, кога сте го получили и от коя институция;
 • Начин за връзка – имейл и телефонен номер;
 • Постоянен адрес – улица, номер, населено място и област. Ако настоящият Ви адрес се различава от постоянния, ще трябва да предоставите и двата.

Въведените данни ще бъдат проверени за коректност при верификация на игралната сметка. Ако документът, който сте описали при създаване на акаунта, е бил заменен с нов преди верификация в Bet365, трябва да информирате съпорта за извършената подмяна.

Имената се изписват на латиница, но при попълване на адреса можете да използвате кирилица.

Информация за профила

Следващият етап при откриване на сметка в Bet365 е насочен към логин данните.

Въведените данни в следните полета ще бъдат използвани при всеки вход в сайта. Съветваме Ви да ги записвате и съхранявате на сигурно място, далеч от други лица.

 • Потребителско име – с дължина между 6 и 14 символа, като се допуска употребата на долна черта, латински букви и цифри;
 • Парола – между 6 и 32 елемента. Не е заложено като изискване, но Ви препоръчваме да използвате сложна комбинация от малки и големи букви, цифри и специални символи;
 • 4-цифрен код – трябва да е съставен от по-сложна комбинация, а не от 4 еднакви числа или такива в последователен ред. Този код ще бъде изискан при връзка със съпорта;
 • Формат на коефициентите – можете да използвате дробен, десетичен или американски вид на ставките в букмейкъра;
 • Потвърждаване и съгласяване с правилата за участие.

След попълване на изискуемите полета с коректно зададени данни, маркирайте бутона “Включи се в Bet365”. На предоставения имейл ще получите активационен линк, който трябва да последвате. Това слага край на процеса “Bet365 регистрация” и Ви дава право да използвате всички функционалности на платформата.

Бонуси за нова регистрация в Bet365

Новопостъпилите потребители в букмейкъра могат да кандидатстват за начални бонуси в един от следните сектори: спорт и покер. Пълните правила и условия на бонус офертите може да откриете в раздел “Промоции” на адрес https://extra.bet365.com/promotions/bg. Там са описани подробно пълните условия, правила и условия на бет365, които следва да съблюдавате точно. Обикновено всеки бонус се начислява след депозит, но най-добре се запознайте с правилата от линка.

Стартовата промоция за покер е най-апетитна. При първи депозит в софтуера за покер залози ще получите бонус до 365 евро, придружен от безплатни билети за турнири. Освобождаването на кредитите се осъществява на части, а срокът за изпълняване на правилата е 60 дни.

За редовните залагащи в Bet365 са подготвени бонуси за лоялност, VIP клубове, увеличени коефициенти и кешбек при непечеливши залози – актуалната информация затова четете редовно в раздел „Екстра“ на bet365.com

Какво получавате при регистрация в Bet365

Освен стимулиращи начални промоции, с отварянето на акаунт в букмейкъра ще получите достъп до стотици спортни събития всеки ден. Депозиралите в Bet365 могат да залагат на футбол, хокей, тенис, баскетбол и 20 други дисциплини, сред които добилите популярност електронни спортове.

В допълнение, клиентите получават полезни инструменти като Cash Out за затваряне на активните селекции, “Създай залог” за съставяне на едномачови колонки, “Редактирай залог” за промяна на пазари, както и “Пряко предаване” на множество спортни двубои. За активиране на живото предаване е необходима Bet365 регистрация и минимален баланс в акаунта.