Бонус €20 от Betfair

След като стартира с новия си сайт в България, Betfair предлагта на всички нови клиенти – €20 под формата на безплатен залог.

За да се класирате за бонуса трябва до сега да не сте имали сметка в Betfair. Ако за първи път възнамерявате да откриете сметка, се регистрирайте от бутоните под този текст. Направете своя първи депозит и своя първи залог, който следва да е на стойност поне 20 евро. Този първи залог следва да направите не по-късно от една седмица след като сте си отворил сметка в компанията. В рамките на една седмица залогът Ви трябва да е приключил, тоест да не сте заложил на събитие, което ще се състой след повече от 7 дена. Ако сте изпълнили всичко това и залога Ви е на стойност поне 20 евро, то Вие се класирате безпроблемно за промоцията от безплатен залог. В случай, че този Ваш първи залог се окаже неуспешен, от компанията ще Ви възстановят в рамките на два работни дни сумата от 20 евро.

Буквално, вашия първи залог в Betfair е напълно безопасен, тъй като ако загубите получавате обратно парите си, а ако спечелите – късмета е бил с ВАС!

Ако се интересувате от борсата за залози прочетете и:

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.