20 000 лева от новата игра на Sportingbet

Sportingbet стартира своята най-нова игра с прогнози, от която можете да спечелите до 20 000 лева кеш или пътуване до финала на най-престижния европейски футболен турнир – Шампионска лига. Правилата на играта са изключително прости и най-важното – играта е безплатна за всички клиенти на Sportingbet (настоящи или бъдещи).

За да участвате в играта първо трябва да имате регистрация в Sportingbet. Aко нямате регистрация можете да си откриете нов акаунт като натиснете директно ТУК. След като вече сте регистрирал своята сметка в букмейкъра натиснете бутона „Искам да направя моята прогноза сега“ и играта започва! Ако следите редовно Шампионска лига, не би трябвало да имате каквито и да било проблеми с прогнозирането на мачовете!

Включи се в играта от тук

В секцията „ПРОМО“ на основния сайт на Спортингбет се намира играта. След като натиснете на нея, ще видите прозорец с 12 срещи, които трябва да прогнозирате с 1Х2. Мачовете са от квалификационния кръг на Шампионска лига и са сравнително лесни за познаване. Трябва да успеете да прогнозирате правилно общо 4 кръга с по 12 мача.

За да грабнете паричната награда от 20 000 лева или еквивалента им – билет за финала на Шампионска лига с всички екстри, е необходимо да познаете точно всичките мачове от съответния кръг в страницата на играта. Веднъж направена прогноза не може да бъде променяне, така че помислете добре преди да потвърдите прогнозите си. За да са валидни прогнозите ви от всеки един кръг, трябва през деня на залога да сте направили поне 3 (три) каквито и да било спортни залога.

Ако победител избере паричната награда от 20 000 лева, то същата ще му бъде кредитирана по сметката в Спортингбет до 24 часа след последния мач от последния кръг. Ако пък се избере другата награда – пътуване до финала на Шампионска лига, то това включва 2 броя двупосочни самолетни билета до Берлин, 2 броя билети за финала на Шампионска лига, хотелско настаняване и джобни.

Опитайте късмета си, прогнозирайте и спечелете! Паричните награди са 4 х 20 000 лева, а ето и как изглежда прозореца с играта:

Игра с прогнози за Шампионска лига

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.