1xBet

Logo 1xbetОсновна Информация

1xBet е голяма международна компания, регистрирана в Кюрасао. Компанията започва да работи през 1997 г. и стартира онлайн проект през 2011 година. В момента фирмата има над хиляди букмейкърски пунктове за извършване на залози, 42 езикови версии на официалния сайт и на около половин милион играчи. Активна работа с потенциалните клиенти и с помощта на най-новите технологии в залаганията прогнозира по-нататъшен бърз растеж  за 1xBet и позицонирането й на върха на класацията на световните лидери в залаганията. Ключът към успеха в 1xBet се състои в това, че компанията се грижи за своите играчи. Ниска печалба и, следователно, по-висок коефициент, кое може да бъде по-важно за любителите на залагания?

Уебсайт на 1xBet

Постоянното актуализиране на онлайн-платформата 1xbet.com предлага удобен за ползване интерфейс, който е лесен за използване дори за начинаещите. Удобна система за търсене и възможността за залог с едно кликване улеснява задачата и прави играта по-удобна. Статистическата информационна система е перфектно реализирана – тук лесно можете да откриете резултатите на отбора, спортист или събитие, което ви е необходимо. Няма нужда да се казва, колко е важна точната и пълна детайлност на събитията за успешна оценка. Между другото, намирането на кратките заглавия на най-интересните събития в света на спорта ще помогне групата на 1xBet в най-популярните социални мрежи и канал на Youtube. В екипа от експерти на канала са известните блогъри Ник и Дима от „Burr football“.

1xbet

Линия

1xbet.com предлага над хиляди събития всеки ден, както от общите видове  спорт, така и екзотични, като флорбол или крикет. Също така в линиите се развива активно дял за залагания на онлайн игри еСпортове. В допълнение, играчите могат да се опитат да предскажат победителите на престижни купи и избори, да играят тото, а от скоро да играят в онлайн казина или слот машини. Заслужава да се отбележи, че сайтът предоставя възможност да се правят пари от предсказване на движението на финансовите пазари. За удобство на най-активните играчи, разработчиците са създали уникална система Multi-LIVE, която ви позволява да следите няколко събития едновременно. Освен това, в 1xbet.com има функция 1xZone: това е интерактивна система, в която можете да залагате, кое е следващото събитие в мача, което ще се случи.

1xbet_betБонуси и специални оферти

Букмейкърска кантора 1хбет винаги приветства нови играчи. Ние редовно провеждаме различни промоции, предлагаме бонуси за нови потребители и постоянни играчи. Тук можете да намерите високи коефициенти, допълнителни такси за неспечелилите играчи и рожденниците, както и случайно издадени безплатни карти, когато играете през касата, като цяло, има всичко, за да направи клиента щастлив и да му помогне да усъвършенства уменията си в спортни залози.

Депозиране и теглене

Офертите в 1xbet букмейкър са достъпни за широк кръг от играчи, тъй като стойността на минималната оферта е само $ 0,5, а за да започнете да играете, трябва да депозирате само $1. Можете да попълните сметката си чрез различни системи за плащане (VISA, MasterCard, PaySafeCard платежна система Skrill, Skrill 1-Tap, Neteller, Мобилни плащания, Privat24, WebMoney, Qiwi, EasyPay, Epay, Entropay, BankTransfer, ecoPayz, B-Pay, Bitcoin, Alfa-Click, wallet), плащане чрез SMS, банкови трансфери и комуникационни сайтове.

Можете да изтеглите средства от една и съща сметка, от която е направен депозита. Минималната сума за теглене е еквивалентно на 2 евро или 3 долара.

Отдел за обслужване на клиенти

1хбет ще направи всичко, за да играете толкова комфортно, колкото е възможно. Отдела за клиенти работи 24 часа в денонощието, и ще разреши всеки ваш проблем. Можете да се обадите директно на телефон 0 (800) 50-19-05. За улеснение на играчите има възможност да се провеждат разговори директно от сайта. Също така на разположение е услугата „онлайн консултант“, където чрез чат можете да получите компетентни отговори на всички Ваши въпроси.