200 лева бонус за добре дошъл от Efbet

Efbet с лиценз за България
Efbet бонус

Как да взема 200 лева бонус от Efbet? Условия за усвояване и превъртане на бонуса в Ефбет + допълнителни бонус кодове за по-добри промоции и оферти. Търсиш информация за бонуса на Efbet и всички останали предложения за нови играчи, BgGambler дава отговор на този въпрос, четете внимателно и се възползвайте още сега:

Efbet предлага 200 лева кеш бонус за всеки нов играч. Регистрирайте се още днес през банера и активирайте своя бонус. ВАЖНО: банера в тази статия ще ви насочи към точно определената страница на Efbet, която автоматично активира бонус до 100 лева при регистрация. Не е нужно да правите каквото и да било, освен да попълните формуляра за регистрация. Полето Промо Код можете да оставите празно, Промо Кода ще се зареди автоматично.

След като се регистрирате и потвърдите имейл адреса си, е време да депозирате. Тук има няколко особености, който е добре да знаете. Най-добрия метод за депозит е през кредитна или дебитна карта, или през системата на Изипей или Ипей. Най-добрия вариант е за депозит да изберете опцията Изипей. Ще получите десет цифрен код, който просто снимайте с телефона си, или запишете някъде. След това имате две опции – да отидете до банкомат и чрез банкова карта, да изберете меню Други Плащания или B-Pay, където въвеждате този код и потвърждавате с пин код, след което парите директно се отразяват по вашия акаунт. Другия вариант е с този код да посетите офис на Изипей (има над 2000 хиляди в страната), повечето работят до 19:00 часа и да предоставите този код.

След като сте депозирал сте готов с бонуса. Бонуса се начислява автоматично от Ефбет и при залог, системата ще ви даде възможност да заложите с бонус сумата или с наличните депозирани средства. Тънкия момент тук е да отиграете първо бонуса, или да осъществите един тестови залог с малка сума за да видите как става. След това играйте само с бонуса, като залагате на следното: избирате опции за Под/Над 2,5 гола, Гол/Гол или Няма/Гол, както и залози двоен шанс. Извлечете максимума или ако се съмнявате в себе си, възползвайте се от нашите футболни прогнози като се свържете с нас чрез формата за контакт.

Прочети още за Efbet от тук:

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.