Ще победи ли Кубрат Пулев своя опонент Райдъл Букър?

кубрат пулев - райдъл букърПулев и Букър минаха кантара при спокойни събития. Нямаше така срещаното в редица случаи напрежение, което да внася размирици дори сред официалните лица.

Българинът е в период от кариерата си, в който следва да печели такива двубои и то с лекота. Неговият съперник е едно много спорно име, което със сигурност разполага с немалко качества. Ролята на Букър в съвременния бокс обаче се ограничава дотолкова, че да е спаринг партньор на Антъни Джошуа и новото попълнение в тежката категория – Александър Усик.

Той е боксьор, който обича размените и който е готов за такива. В никакъв случай не е такъв, който цял мач ще поема удари и ще чака един-единствен миг, в който да нанесе решителния удар и да нокаутира съперника си. Много малка част от неговите победи дойдоха по подобен начин. Той имаше огромно прекъсване в професионалната си кариера поради обясними причини, а неотдавна се завърна на ринга.

Със сигурност Букър не е в най-добрата си кондиция и това ще се види и срещу „кобрата“. Българинът на няколко пъти заяви в медийното пространство, че се наслаждава на много добра спортна форма. Той изигра редица подобни двубои през последните години като много рядко се стигаше до каквито и да било затруднения за него.

Пулев имаше известни проблеми с една аркада, която се отвори по време на мача му с Дину и точно върху нея падна немалка част от вниманието на медиите. Това е възможност, която Букър следва да използва. Той обаче не е толкова подвижен колкото „кобрата“, а и при липсата на нокаутиращ удар, то не се вижда как ще стигне до победата. Българинът ще вземе тотално превъзходство още от първия гонг и ще движи съперника си по целия ринг, нанасяйки му удар след удар. Това ще е и един от редките случаи, в които Кубрат завършва двубоите си с нокаут.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.