Хвани 200 лв. начален бонус на Покер в Bwin

Bwin е втория чуждестранен букмейкър с лиценз в България и един от най-предпочитаните когато става дума за покер! Покер секцията в букмейкъра е представена отлично. Австрийската компания има дългогодишен опит в сферата на онлайн геймблинга, репсективно добре развива и своя раздел за играещите онлайн покер.

За да играете покер в bwin трябва първо да се регистрирате, а след това да изтелгите специалното приложение/софтуер, чрез който ще достъпите различните маси за игра. Ако все още нямате регистрация в БиУин може да стартирате този процес, който ще Ви отнеме няколко минути.

След като вече имате регистрация и сте изтеглили и инсталирали приложението на bwin за покер е добре да знаете, че имате право на 100% бонус до 200 лева. Това е начален бонус и ще го получите върху първия Ви депозит в покер раздела. Със 100% бонус ще можете спокойно да навлезнете в неповторимия свят на покера, защото с тези до 200 лева бонус ще играете спокойно и изпробвате различни стратегии. С бонуса освен в игрите на различните маси, ще можете да участвате и в организираните от bwin ежедневни турнири.

Как се взима бонуса в покера на Bwin?

Посетете bwin от тук или кликнете върху картинката. Регистрирайте се. Изберете меню „ПОКЕР“ от главното меню на сайта. Изтеглете приложението. Впишете се. Направете своя първи депозит (препоръчително е да депозирате 200 лева за да получите максималния размер на бонуса от 200 лева)

Какво трябва да знаем?

Началния бонус в bwin се предлага само за нови клиенти. За да го активирате е необходимо да направите своята регистрация в bwin посредством специално предоставеният линк в картинката по-горе. Ако направите своята регистрация от друго място, където не е показана изрично бонус офертата от 100% до 200 лв. начален бонус, вие няма да получите средствата след депозит. Когато се зареди сайта на bwin трябва задължително да кликнете върху бутона „Отвори нова сметка и вземи бонус“.

Началния бонус за покер е предназначен само за български граждани. Ако направите депозит чрез Skrill или Neteller бонуса няма да се активира. За да получите бонуса е необходимо да депозирате до 30 дена след като приключите с регистрацията.

След депозит, бонусът се активира автиматично и може да играете всички покер игри, освен тези с режим fastforward. С бонус средствата не можете да залагате на спорт или да играете в онлайн казиното.

Бонуса в покера на Bwin се отпуска на 10 равни части. Колкото повече играете, толкова по-бързо сумата ще е налична по вашата сметка.

Вземи бонуса сега!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.