Фулъм е гост на Лестър в мач от 10-тия кръг на Висшата лига

Англия, Висша Лига - ПремиершипСилният ход на Брендън Роджърс и компания така и не бива прекратен за дълго. Има известни промеждутъци, в които Лестър прави серии от 3-4 по-слаби мача, но е общи линии така и не бива отместван от това да е един от все по-често поглеждащите към разчупване на статуквото в голямата четворка.

Играта в собствената половина е все по-важна част от продуцирания от тима футбол. Той има и топ вратар какъвто със сигурност е Каспер Шмайхел, така че трудно ще допусне повече от гол в този сблъсък с Фулъм. Лондончани инкасират страшно много, като миналия уикенд им се наложи да извадят топката от мрежата си точно 3 пъти, срещайки Евертън.

Просто има качества в техния състав, който сътвори страшно много трансфери през лятото и тепърва ще стои все по-добре по английските футболни терени. Вече много дълго време Фулъм просто няма записана победа като гост на Лестър. Много трудно това ще бъде променено, така че този ще е поредният сблъсък помежду им, който да остане с малко голове.

Прогноза: Под 2,5 гола @ коефициент (виж в efbet)

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.