Топ прогнози за Евро 2016

Efbet дава 200 лв. бонус

Вижте какво прогнозира инвестиционната компания Голдман Сакс за предстоящото Европейско първенство по футбол. Анализаторите не дават големи надежди на Италия, но очакват от Англия поне осминафинал в надпреварата. Ето ги и техните прогнози:

Италия няма да запишат повече от една победа в груповата фаза, а шансовете им да спечелят титлата във Франция се равняват на малко повече от 1%. От друга страна домакина Франция е с 25% шанс да финишира на първо място, като дори изпреварват Германия по този показател.

Компанията, която успя да даде изключително точни прогнози на изминалия форум в Бразилия очаква тази година Англия да стигнат поне до полуфинал, като шансовете им да завършват на първо място в групата си са големи.

Италия няма никакъв шанс в предстоящата надпревара, като дори е под въпрос и излизането им от групата. Уелс, Северна Ирландия, Исландия и Албания са отборите с почти нулев шанс за купата!

Сподели публикацията

Recent Articles

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 BgGambler.com ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! При проблеми с хазарта обърнете се към www.gamblingtherapy.org - глобална онлайн услуга за поддръжка на хора, които са били неблагоприятно засегнати от хазарта. Отговорна игра 18+