Стийв Дарси – Димитър Кузманов

Стийв Дарси - Димитър КузмановСтийв Дарси е все по-близо до края на кариерата си и въпреки това беше натоварен със задачата да е част от отбора на родината си. Той прие това с много сериозна радост и демонстрира най-доброто от играта си. Дотук той е безпогрешен като се справи и с Алекс Козбинов, и с Камерън Нори. Белгиецът имаше разколебано начало като срещу намиращия се извън най-добрите 800 на света Алекс Козбинов, че загуби и сет срещу него. В крайна сметка стигна до своето, взе точката за Белгия и откри подобаващо. Много по-напомнящи за играта от най-силните му години, бяха неговите удари по време на двубоя с Камерън Нори.

Положението в групата е такова, че останат ли на страна Гофен и Димитров, които са двете най-големи звезди, то Нори, заедно с Еванс, са другите топ-тенисисти. Дарси се разправи с британския опонент и даде много добър шанс пред страната му да добави втора точка на сметката си и да изхвърли един от силните тимове в турнира. Това така и не се случи след като Гофен загуби мача си, а после и двойковият също отиде на сметката на британците и ситуацията се завърза страшно много. Стийв Дарси е сериозен фаворит срещу Кузманов, което е нормално. Той има страшно много рутина, а освен това в дългогодишната си кариера неведнъж е играл срещу топ-тенисистите в света. Вече на 35, за него ще е много трудно да е на ниво в подобни мачове.

Мико загуби срещу Нори като там се видяха добри неща в играта му, а изненадващо във втория двубой, в който беше считан за смазващ фаворит с коефициенти от 1.07 на букмейкърите, той едва не допусна обрат от 4:0 за себе си във втория сет. Това все пак така и не се случи и Мико се наложи с 2:0. Мачът му с Дарси ще е изпъстрен с редица дълги размени от дъното на корта като така и няма да има само един тенисист, който да има изразено превъзходство в това, така че прогнозата за над 21.5 гейма в мача определено е най-добрата.

Прогноза: над 21.5 гейма @ 1.72

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.