Селтик – Ференцварош

Лига Европа ПрогнозиБезспорния топ отбор на Шотландия поглежда към групите на най-престижната европейска надпревара. От небивало значение за него е да се справи със съпротивата на унгарския Ференцварош и да си проправи път до следващия кръг на надпреварата.

Положението за Селтик е такова, че отборът играе в първенство, което по никакъв начин не отговаря на неговите качества. Вече дълги години подред той печели кръг след кръг, което води до вдигането на титла след титла. Участието на международната сцена е нещото, към което той ще погледне по-настъпателно през този сезон, а определено има поле за изява.

На старта на тазгодишното си участие момчетата на Нийл Ленън размазаха исландския КР Рейкявик с 6:0, като резултатът можеше да бъде и още по-внушителен. Има няколко футболисти, които толкова ясно се отличават в играта на техния състав, а срещу Ференцварош точно те ще направят разликата. Неотдавна видяхме този приятен за наблюдаване унгарски тим от първо лице – в многобройните му битки с Лудогорец през миналия сезон. Той е в голям прогрес, а след като се справи с Юргорген в първия квалификационен кръг, просто затвърди това.

Коренно различен ще е сблъсъкът със Селтик, като рано-рано „детелините“ ще разгърнат превъзходство и ще триумфират с голяма разлика.

Прогноза: 1 (-1.5АХ) @ 2.10

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.