Препоръчителен залог за двубоя между Англия и Словения

ЗалозиВ интересна среща от Група F на квалификациите за Мондиал 2018, Англия е домакин на Словения. Срещата на стадион Уембли в Лондон е от решаващо значение и за двата отбора. При победа на Англия, отбора ще си гарантира първото място в групата, а успех за Словения ще им даде шанс да се преборят за второто място със съставите на Словакия и Шотландия. С отлични коефициенти за срещата излиза Efbet.

Англия са ясно изразен фаворит в този мач, но победата няма да е никак лесна срещу поставения на трето място тим на Словения. „Трите лъва“ имаха известни проблеми в изминалите три кръга със Шотландия и Словакия, но все пак успяха да си спечелят комфортна преднина от пет точки, която ще е трагедия ако не успеят да съхранят. Последното им домакинство бе истинска драма, когато Словакия ги поведоха в резултата още в 3-тата минута на мача, след което им трябваха цели 60 за да обърнат резултата.

Словения и Шотландия бяха най-доволни от загубата на Словакия, което ги върна в битката за второто място. Тази битка обаче се очертава като мисия невъзможна за Словения, които ще имат за съперници до края освен Англия и Шотландия. Въпреки това не очакваме ръководения от Сречко Катанец тим да загуби своя хъс за битка, макар че като гости нямат добри резултати и тяхната съдба ще се реши в последния кръг, когато са домакини на Шотландия три дена по-късно. Важността на последния кръг ще накара Катанец да наложи дефанзивен стил на игра и да търси равенството, което веднъж вече успяха да измъкнат във третия кръг от надпреварата.

Словения имат само един гол при последните си три гостувания, докато Англия запазиха суха мрежата си в шест от изминалите осем квалификационни мача, което ни насочва към залога „Двата отбора да отбележат гол – „НЕ““

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.