Покер в Betfair с $600 бонус

Покер в BetfairБорсата Betfair е известна освен с иновативния си подход за залози и с една от топ покер залите в интернет пространството.

Betfair Poker е изключително позната както в Света, така и сред родните покер играчи. Популярността на Betfair Poker е свързана с невероятните оферти, които се предлагат както за нови, така и за настоящи играчи, както и с интересния софтуер използва за задвижване на залите.

Покер раздела в сайта на Betfair е напълно преведен на български език и лесен за навигация дори от начинаещи играчи. Специално за покера, от Бетфеър са осигурили отдел отговарящ само за български играчи, който по всяко едно време е на разположение.

При първоначален преглед на покер залите оставаме с приятно впечатление. Широк обхват на игри, много налични играчи по всяко едно време, както и много „риби“, който само чакат да бъдат схрускани от опитните покер „акули“.

За начален старт в Betfair Покер предлагат до $600 бонус при осъществен първи депозит, който се усвоява на етапи и не зависи от сумата, която сте депозирали за първи път.

За феновете на турнири, Betfair Poker организират много често различни по-големина и сложност турнири, достъпни за всеки един играч.

За регистрация натиснете на линка: Вход в Betfair Poker

Прочетете още:

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.