Печалби от Еврофутбол и спортни залози?!?

Възможно ли е да сме на печалба от Еврофутбол?

Новини за залози и футболОтговора на този въпрос категорично е „ДА“, но за да се стигне до там е изключително трудно. Статистически, едва 2,3 процента от всички залагащи в Еврофутбол са на печалба, докато всички останали са на загуба, която понякога е в големи размери. Разумно залагащите играчи, които успяват да надхитрят букмейкъра Еврофутбол не търсят печалбата с един залог на няколко мача в комбинация. Разбира се тези залози са най-популярни, но и най-рядко дават някакъв резултат. Най-лошото е, че когато човек веднъж спечели сериозна сума от залог на няколко мача в комбинация, той мигом започва да вярва, че ще успее да повтори това още и още и още много пъти. Истината обаче е съвсем друга. Както знаете, вероятността да познаете един единствен мач в права колонка е 33,33 %, тъй като вероятните изходи са три. С всеки добавен мач – 2, 3 или повече, този процент рязко намалява и възможността за печалба се пренася единствено при букмейкъра.

За да печелите от Еврофутбол, призоваваме ви да сведете до минимум залозите на комбинирани мачове, като избирате максимум 3 срещи и играете с малки суми. Не търсете печалбата от веднъж, а печелете по-малко и редовно. Да изберете всички фаворити през уикенда е разбира се добра идея, но тъй като коефициентите са им малко ниски ще трябва да заложите доста пари за нормална печалба, а само един мач да завърши не както трябва всичко отива по дяволите. Свидетели сме на какви ли не изненади, затова си припомняйте винаги, че във футбола всичко е възможно и не можете да се доверявате дори на най-добрия отбор. Примери съм сигурен, че имате самите вие и не веднъж сте губили и късали фишовете си заради коефициенти от по 1.10, нали?

За да печелим от Еврофутбол първо трябва да преразгледате добре коефициентите, които предлагат и ако трябва да се изнесете онлайн. В онлайн пространството е много по-вероятно да спечелите, отколкото ако залагате в офлайн букмейкър като Еврофутбол. Най-малкото в повечето големи букмейкъри, като Efbet и Betfair е налице опцията „Затвори залог“, с която ще елиминирате изненади в последните минути на мача, нещо което съм сигурен, че ви се е случвало не веднъж. Освен с възможността да си приберете част от печалбата, в тези букмейкъри ще ви предоставят като възможност бонус пари за залог, с които малко да потренирате и да придобиете повече увереност. В онлайн букмейкърите можете да следите всичко и от смартфона си, като дори оттам можете да затворите при нужда залог. „Затвори залог“ действа и при комбинации, така че ако не сте се отказали от комбинираните залози то правете ги онлайн, за да може да се възползвате от тази опция!

Какво да предприема за да печеля от залози?

Изберете добър онлайн букмейкър като Betfair или Efbet. Добре е да си отворите сметка и в трите компании, като само благодарение на това, че сте ги избрали ще можете да се възползвате от над 300 лева бонус. С тези начални бонус пари ще направите няколко опита и ще разберете доколко бихте били успешни в тази сфера. Добре е да разпределите бюджет за залози на седмична или най-добре месечна база, като си разпределите точно дневния лимит за залог и го спазвате стриктно. Целта е да сте на печалба на края на месеца, и да имате един вид допълнително възнаграждение, колко ще е то зависи от вас, но това е начина! Например ако успеете да печелите по 10-20 лева на ден, и средно печелите през ден, то вие можете да си докарате спокойно по 300-400 лева с минимални вложения, следвайки сайтове за прогнози и статистики при избора на фаворит за залог. Освен това коефициентите в тези онлайн букмейкъри са много по-високи от офлайн компания като Еврофутбол, защото първите не отделят средства за офиси, пунктове за залози, персонал и т.н., а всичко е сведено онлайн и до по-малък кръг от хора, които в същото време обслужват милиони.

Още съвети за начинаещи в спортните залози:

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.