Очаква ни зрелищна битка в Ланс между Англия и Уелс

Евро 2016 - футболни прогнози и анализиАнглия и Уелс ще влезнат в яростна битка във втория кръг от група В на Евро 2016. Двубоя започва в четвъртък от 16:00 часа българско време и ще се изиграе на стадион „Стат Феликс Болер“ в Ланс.

Уелс вече успяха да запишат победа в групата си, докато Англия нямаха този късмет и с Русия си разделиха едва по точката. Русия обаче се провали в сряда срещу Словакия загубвайки с 1-2 и сега шансове за първото и второ място реално имат Англия и Уелс.

Уелс нямат победа вече над 20 години над Англия и днес Гарет Бейл и компания имат всички предпоставки да променят тази традиция. Все пак Англия са големия фаворит за спечелване на срещата, като коефициента за тяхната победа в Efbet е едва 1.55, докато за победа на Уелс коефициента достига до 7,00.

Интересното тук е, че Англия обичайно се проваля на първия кръг, но следващата среща едва ли ще се издънят, при положение, че играха доста добре срещу Русия и само късмета на им позволи да спечелят пълен актив от точки. Въпреки всичко напрежението не е в лагера на Уелс, а точно обратното – в Рой Ходжсън. Селекционера няма почти никакви проблеми в състава си и за негово успокоение ще може да разчита на всички футболисти. Уейн Рууни ще продължи отново в средата на терена, а като централни нападатели ще видим Даниел Стъридж и Хари Кейн.

Уелс съвсем очаквано победиха Словакия в първия кръг на група В, макар да предлагаха за тях доста висок коефициент. Сега уелсци ще трябва да разчупят статуквото и да се наложат над „трите лъва“ нещо, което не са правили от 1984 година насам.

В лагера на Уелс на линия са контузените доега Джо Алън и Ледли, както и Хал Кану.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.