Нови възможности за депозит в Efbet

efbet регистрация Efbet продължават да разширяват обхвата си, като последното нововъведение е възможността да осъществите депозит в букмейкъра посредством терминалите на Cashterminal.

ВАЖНО: при регистрация в Efbet използвайте Промо Код 337 (винаги актуален код)

Депозиране на средства в сметката ви става за секунди. Просто откривате терминал на Cashterminal (над 1000 терминала са разположени в цялата страна, вкл. на бензиностанции и т.н.), натискате бутона изобразяващ EFBET, въвеждате потребителското си име избрано от вас при регистрация в букмейкъра, като внимавате при изписването на малки и главни букви, което има значение. След това въвеждате желаната от вас сума и депозирате. Средствата депозирани посредством Cashterminal се отразяват в баланса ви само след няколко минути. Минималната сума, с която можете да захраните пари в Ефбет през терминал е 10,00 лева. От терминалите можете само да внасяте парични средства, а не да теглите. Най-бързия начин за теглене е чрез И-пей, или на каса на Изипей.

Друг бърз начин за светкавичен депозит е чрез Фаст Пей – Fastpay. Фаст Пей представлява система за комунални плащания и е подобна на касите на Изипей. Можете да разгледате обектите на Фаст Пей в интернет страницата им.

Актуалните бонуси на efbet към момента:

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.