Масови залози за Италия срещу Англия

Новини за залози и футболНа 31 март от 21:45 часа в приятелска контрола един срещу друг излизат националните отбори по футбол на Италия и Англия. Двубоя ще се изиграе в Торино, а предварителните коефициенти за двубоя във водещия букмейкър Efbet са 2.20 за победа на Италия, 3.40 за равенство и 3.20 за победа на „трите лъва“.

Очаква се Италия лесно да спечелят срещата, тъй като селекционера на Англия няма да пусне всички титуляри, а ще разчита предимно на футболисти, които предимно търкат резервната скамейка. Намерението на Рой Ходжсън е да изпита резервите по този начин, за да може да установи, дали ще може да разчита на някой от тях в предстоящите важни мачове за класиране на Евро 2016. На терена със сигурност няма да видим Дани Уелбек, Стърлинг, Бейнс, Джеймс Милнър и Хари Кейн.

Англия се справят блестящо с участието си в квалификационната фаза на Евро 2016 и оглавяват класирането в група Е. Последния кръг „трите лъва“ бяха категорични срещу Литва, когото победиха с 4-0.

От друга страна Антонио Конте едва ли ще експериментира в в тази контрола, тъй като видяхме, че първия им състав не се справи особено добре в София. Конте е заявил също, че ще пусне в игра повече от резервните си играчи, но реално се очаква да видим подобен състав, както и този в България.

Следете коефициента за победа на домакините, до понеделник вечерта ще се наблюдават промени.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.