Лутън ще тормози Лестър в Купата на Лигата

efbet регистрацияКогато се заговори за тимове със специално място в английския футбол като например Престън и Ман Сити, който играят по това време, то същото е в сила и за Лутън. Един безспорно велик отбор, който през последните години премина през какви ли не периоди, че чак стигна и дотам да се изявява с аматьорски статут.

Радващото за многобройните му фенове е това, че прогресът продължава и с всяка следваща година техните любимци се изкачват нагоре и нагоре в английската футболна пирамида. Те са вече в Чемпиъншип, а заветната цел – завръщането в елита, е все по-близо.

Точно в този сблъсък с Лестър, който е с турнирен характер, те ще имат привилегията от първо лице да си спомнят за великите си противопоставяния с тимове от върхов калибър. Няма и капчица съмнение, че феновете на Лутън ще застанат плътно зад своите, ще продължат своя блян за място в елита, а точно в този случай, имайки насреща един от най-силните тимове в цялата страна, ще констатират, че всъщност не са толкова далеч от истината.

Лестър ще внесе страшно много корекции в стартовия си състав поради натоварения си цикъл и до известна степен това ще повлияе негативно на представянето му. Той няма да е толкова убедителен, колкото беше срещу Тотнъм през уикенда и това само ще позволи на Лутън да намери път към реализирането на гол, а коефициента след регистрация в efbet за това е страхотен!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.