Лудогорец – Антверп

Залозите в букмейкъритеЛудогорец, който се провали в най-голямото си предизвикателство пред сезона и отстъпи на Мидтиланд в опита си да пробие в групите на най-силния евро-турнир, поглежда към стартиране на участието си във втората по качество надпревара.

Това само по себе си е голям успех за разградчани, които през последните години го постигнаха неведнъж или два пъти. За тяхно съжаление групата, в която попаднаха този път, е сравнително тежка и ще е трудно да я преодолеят. В нея са Антверп, Тотнъм и ЛАСК. Австрийският тим рано-рано беше отписван, но в никакъв случай той не е случаен и ще поднесе някоя голяма сензация.

Домакинството на „орлите“ срещу белгийския съперник е задължително за спечелване при положение, че те имат желание да се поздравят с излизане от групата. Антверп има страшно много кадрови несполуки, като точно това ще му попречи да разгърне най-добрия си футбол. Момчетата на Леко сътвориха впечатляващ обрат във визитата си на Варегем от последния кръг на първенството като на почивката изоставаха с 1:0, а в крайна сметка се поздравиха с победата с 3:1.

Срещу Лудогорец сблъсъкът ще е коренно различен и головете в него ще останат много малко, което е най-точната прогноза – Под 2,5 гола

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.