Ливърпул с Мане срещу „канарчетата“

Нападателя Садио Мане ще е на разположение на Клоп за откриващият мач от Висшата лига срещу Норич. Сенегалеца е напълно възстановен и ще е едно от основните оръжия на Юрген в първия мач за сезон 2019/2020.

Едва ли някой има съмнение относно крайния резултат от този сблъсък, но поглеждайки коефициентите на efbet за 1-ца, цифрата от 1.14 е показателна. Опцията двата отбора да завършат наравно пък се оценяват с точно 10 коефициент, което е просто немислимо.

Проблемите при Мане бяха свързани най-вече с участието на нападателя в турнира за Купата на Африка, както и ангажимента му с националната фланелка на Сенегал, с което Садио реално почива само две седмици, но пък от друга страна е в ритъм. Нападателя едва от два дни тренира с отбора, но според Клоп всичко с неговото състояние е ОК.

Мане е основно оръжие в ръцете на Клоп и може да се похвали с цели 26 гола за „червените“ през изминалата кампания във всички мачове! Ако мислите, че головото шоу за сенегалеца тепърва предстой, заложете за първи голмайстор в bet365!!!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.