Без проблеми за Копенхаген срещу „светците“

Футболни прогнози от Шампионска лигаВ мач реванш от втория квалификационен кръг за класиране до групите на Шампионска лига, ТНС гостува на ФК Копенхаген. Двубоя на стадион Паркен е в сряда, 31 юли, от 20:45 часа наше време.

Копенхаген взе своето още от първия мач когато се наложи с 2:0 във визитата си на ТНС. Тя беше изиграна не в Уелс, както следваше да се случи, а в Англия, на няколко километра от границата с Уелс и това определено даде отражение върху случващото се в двубоя.

ТНС нямаше възможността да се наслади на по-сериозна подкрепа от своите фенове, която със сигурност щеше да окрили тима и да му позволи да надскочи обичайните си възможности.

Вместо това Копенхаген пое инициативата още от първия съдийски сигнал на Харкам пред малко над 1 000 зрели на „Хоу Парк“ и вкара ранен гол чрез централния си нападател Сотериу. Изненадващото беше, че голямата звезда в редиците на датчаните – другото острие – Даме Н‘Дойе беше толкова незабележим в двубоя.

През втората част топ-звездата Роберт Сков намери противниковата врата от бялата точка, вкарвайки поредния си гол. Дни по-късно той потегли към Бундеслигата, така че отсъствието му моментално ще се забележи и още в ответния мач с ТНС Копенхаген няма да е толкова силен в предни позиции.

Уелсците ще погледнат изцяло към това да загубят с възможно най-малка разлика и някак си ще го постигнат. Те ще са горе-долу равностойни на този си силен опонент и все пак ще го затруднят.

Вижте най-добрите коефициенти за залог на мача в efbet от тук!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.