Как се взима бонус в Efbet и изтегля

100 лв от Efbet при регистрацияЗапитвате ли се дали е възможно лесно да се изтегли бонуса от 200 лева в Efbet? Отговора е „ДА“, но важното е да прочетете следващите указания на екипа и да ги спазвате стриктно, за да увеличите своята банка с бонус сумите предлагани от букмейкъра Efbet, а и от останалите букмейкърски къщи опериращи с лиценз в България.

Първо разбира се трябва да се регистрирате в Efbet, за да получите възможността да вземете начален бонус от 110 лева кеш, директно за спортни залози онлайн! Направете своята регистрация в Efbet като последвате този бутон (натиснете тук):

ВЗЕМИ 110 ЛВ. БОНУС ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ В EFBET

След като натиснете на бутона, ще бъдете отведени в началната страница на сайта на Efbet. Натиснете бутона Регистрация от заредилият се прозорец и следвайте стъпките, единственото от което се нуждаете е актуална електронна поща, която да посочите и инфо за вашите лични данни.

След като направите своята регистрация трябва да я потвърдите от получен имейл на вашия адрес. След като потвърдите и активирате акаунта си е време да направите първия си депозит. Ако искате да усвоите бонуса в пълен размер депозирайте сума по-голяма сума. Бонуса ще ви се начисли автоматично по сметката веднага след депозита и ще може да го използвате още в следващата минута!

За да превъртите бонуса и да изпълните всички условия на букмейкъра, който да ви доведат до момента за изтегляне на сумата спазвайте следните златни правила, но след като направите своята регистрация в efbet:

  • залагайте по максиум 10% от стойността на депозираните от вас средства и бонус на ден;
  • залагайте само на залози с вероятност 50/50;
  • направете обратен залог в друг букмейкър, където сте депозирали;
  • потърсете арбитражи в букмейкъра с Efbet;
  • свържете се с екипа чрез формата за контакт за абонамент и топ печеливши прогнози.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.