И Efbet пуснаха опцията „Затвори залог“

Затвори залог вече и в EfbetEfbet продължават със стремглавото си развитие в предоставянето на онлайн хазартни услуги, като букмейкъра може да се похвали и с внедряването на опцията „Затвори залог“.

„Затвори залог“ е една много популярна възможност при онлайн залозите, с помощта на която, играчите могат да контролират загубите си и да приберат печалба от залога си преди същият да е приключил. Опцията се използва най-вече при комбинации, когато голяма част от срещите излизат и се колебаете за един мач, или пък е останал последния мач от колонката и ви е страх да не се получи издънка. Със „затвори залог“ можете да си приберете до 99% от евентуалната си печалба в зависимост от развитието на срещата, като елиминирате гол в последната минута, който може да провали целия Ви фиш.

Efbet отдавна анонсираха, че работят по въпроса и тази възможност вече е налице. В внедряването на „затвори залог“, Efbet успешно се нарежда до едни от най-големите компании за онлайн залози като Betfair, Efbet, Bet365 и други.

Все още не сме се възползвали от възможността да „затворим залог“, но с оглед предстоящото Европейско първенство по футбол през юни месец, със сигурност тази възможност ще е добра опция за гарантиране на печалба!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.