Интер гостува на Бреша в търсене на задължителен успех

Футболни прогнози от Серия АНезнайно как тимът на Интер, който имаше златна възможност да оглави таблицата след края на миналия кръг, се пропука в едно елементарно свое домакинство – на Парма. Това, което внася още по-сериозни въпросителни относно темата доколко същият тим е готов да се бори с Юве в дългосрочен план, е свързано със самото развитие на един такъв мач.

Той поведе рано-рано в домакинството си на Парма, но още до паузата се оказа на губещата страна. След нея Интер беше много по-дейният от двата тима на терена, но така и не успя да направи необходимото, за да спечели трите точки. Той има огромни успехи в рамките на последните месеци, най-вече след назначаването на Антонио Конте, а само преди няколко дни тимът отчете рекордни приходи, така че със сигурност настроението в редиците му е страхотно, за което препоръчваме сигурен залог за тяхната победа в efbet с бонус 200 лева!

Бреша е в зоната на изпадащите като в същото време е и един от тимовете, разполагащи с най-малко качества в цялата дивизия. Много трудно точно той, макар да има домакинското преимущество, ще спре Интер по пътя към върха. „Нерадзурите“ ще са без контузените Д‘Амброзио и Сенси, а е всеизвестно и това, че Алексис Санчес е аут от сметките им за дълго време и въпреки това те ще са на необходимото ниво, за да се поздравят с крайния успех.

Прогноза: Твърд знак 2

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.