Има ли шанс Юнайтед в Шампионска лига

Печели ли се от залозиИмат ли шанс Манчестър Юнайтед да постигнат нещо запомнящо се в настоящото издание на Шампионска лига?

Ръководените от Луис Ван Гаал футболисти се състезават в група В, като преди началото на следващия кръг от груповата фаза те разполагат с осем точки, което им определя втора позиция.

Последното изпитание пред „червените дяволи“ няма да е никак лесно, тъй като отбора ще трябва да лети за Германия, където ще е гост на намиращия се в прекрасна форма тим на Волфсбург.

Ситуацията в групата е много деликатна: Волфсбург е водач с актив от 9 точки, Юнайтед са втори с 8 точки, трети е ПСВ със 7 точки и на последно място остава ЦСКА Москва с актив от 4 точки.

Въпреки подредбата и риска от изпадане на Юнайтед в последния кръг, Луис Ван Гаал смята, че отбора му ще продължи спокойно напред и дори има големи шансове да се пребори за нещо повече.

„Манчестър Юнайтед може да победи всеки един отбор, но честно казано не сме готови за титлата в Шампионска лига. Ние сме реалисти, но сме длъжни да опитаме“

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.