Ивица Олич замесен в редица непозволени онлайн залози

Ивица Олич залозиНападателя на Мюнхен 1860 – Ивица Олич бе спипан да осъществява непозволени онлайн спортни залози. Звездата на втородивизионния германски тим ще отнесе тлъста глоба от близо 25 000 евро, както и ще пропусне няколко срещи на отбора си.

Олич е бил спипан в незаконните действия, след като от букмейкърски пункт в Мюнхен са подали сигнал, че през неговата кредитна карта са осъществени залози в големи суми. Олич е залагал предимно на срещи от Европа, но и в няколко мача от втора дизивия на германският футбол, като нападателя се е целил в интересни мачове от третия и четвъртия кръг на първенството.

Обяснението на Олич е повече от „обяснимо“ и нападателя ловко се е измъкнал с факта, че негов приятел нямал пари за залози и Олич е предложил картата си на разположение. Ивица споделил, че просто пуснали няколко евро за да се забавляват, но според изданието „Билд“ хърватина не казва цялата истина. Най-интересното е, че въпросният приятел на когото е заел картата си е не кой да е, а неговият брат Марин.

Дисциплинарната комисия не приема обясненията му и бившият играч на Байерн Мюнхен е наказан да пропусне два кръга от шампионата, както и да плати глоба от 25 хиляди евро. След като разбрал за наказаниято Олич се покаял, като обяснил, че е действал импулсивно и дори не подозирал до какво ще доведе постъпката му.

Освен глобата от футболната комисия в Германия, Олич ще бъде ужилен сериозно и от собствения си клуб, откъдето са се заканили да го глобят с пет цифрена сума!!!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.