Една изминала битка от Премиър Лийг

Англия, Висша Лига - ПремиершипВ близкото минало Фулъм и КПР излизат един срещу друг в мач от XXXI кръг в Английската Висша Лига.

Домакините от Фулъм се изкачиха точно до средата на таблицата, заемайки 10-то място в таблицата, докато КПР остават на последно място с много малко шансове за оцеляване през следващия сезон от Висшата Лига на Англия.

Фулъм регистрираха само една загуба за изминалите пет кръга и това им представане до голяма степен към момента напълно ги спасява от изпадане. Продължават обаче с твърде колебливите игри като домакини, и общо взето имат само една победа в повече, отколкото загуби през сезона у дома на “Крейвън Котиджърс”.

Старши треньора на Фулъм – Мартин Йол остава без услугите на Диара, Нийл и Фрей, но всички останали са на линия за предстоящото домакинство. Коефициента за победа на Фулъм, определен от Bet365 тогава е точно 2,00!

КПР (Куинс Парк Рейнджърс) реализираха едва четири победи за изминалите 30 кръга, а две от тях дойдоха едва преди четири кръга, като до тогава КПР бяха отбора с най-лош показател във Висшата лига от години насам. Хари Реднап като че ли няма да може да продължи кариерата си начело на отбора, а се задава и поредната загуба, тъй като няколко важни играча остават извън сметките му. Това са Боби Замора, Анди и Ефрейм.

КПР бият Фулъм с 1-0 в последния им пряк двубой, а най-резултатния двубой между двата тима е 6-0, когато победители са Фулъм!

В крайна сметка Фулъм побеждават с 3-2 в този зрелищен мач, като още през първото полувреме резултата е оформен в полза на домакините с 3-1!

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.