Владимир Кличко vs. Тайсън Фюри

Гледай на живо Владимир Кличко - Тайсън ФюриДнес от 23:00 часа българско време ще се изиграе супер битката за световните титли по бокс за професионалисти между Владимир Кличко и Тайсън Фюри. Двубоя ще се изиграе в Дюселдорф, Германия, и ще може да се проследи на живо в борсата за залози Betfair, където ще можете да поставите залог за вашия фаворит.

Първоначално срещата между Кличко и Фюри бе насочена за 24 октомври, но поради контузия на украинеца те се отложи за днес.

Световният шампион по бокс в свръхтежка категория Владимир Кличко ще трябва да защитава титлите си срещу нахъсания британец Тайсън Фюри, които притежава титлата интерконтинентален шампион на Световната боксова организация и в момента е официално претендент за титлата на Кличко.

Тайсън Фюри е едва 27 годишен, но на професионалния ринг не му липсват успехи. Британеца има 24 мача, от които 24 победи – 16 от тях с нокаут. В същото време Владимир Кличко успя да достигне рекорда на легендата Джо Луис, след като победи Брайънт Дженингс. Припомняме Ви, че 39 годишния Кличко има в кариерата си 64 успеха на професионалния ринг, само три загуби, а от победите му цели 53 са с нокаут.

С леко предимство по физическите показатели е Фюри, който е 111,6 килограма срещу 111,1 килограма за Кличко и височина от 206 см, срещу 198 см на Кличко. Въпреки това фаворит в срещата е Кличко, като от Betfair предлагат коефициент от 1.20 за неговата победа, докато за Фюри коефициент е 5.00. Тук обаче трябва да споделим една специална оферта от Betfair, която автоматично изпраща коефициента от 1.20 назад и поставя за победата на Кличко цели 5.00 коефициент, а за Фюри коефициента се променя на 8.00. Тези коефициенти са специални и можете да заложите на тях само ако се регистрирате от тук в Betfair. Освен това ако не познаете победителя, от борсата за залози ще ви възстановят залога, което е прецедент в сферата на онлайн залозите!!!

Владимир Кличко - Тайсън Фюри залози и онлайн

Ако искате да се възползвате от супер офертата на Betfair просто натиснете на банера и следвайте инструкциите! Няма къде да получите 5.00 коефициент за победа на Кличко, просто няма къде!

Часове преди срещата Тайсън Фюри се изказа, че Кличко не спира да говори, но в последните дни поведението му коренно се е променило, тъй като знаел какво го очаква. Британеца смята, че Кличко за първи път ще се изправи срещу истински шампион, и за първи път ще усети истински удари в главата си, като дори Фюри отказа да се ръкостиска официално с Кличко.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.