Борнемут – Арсенал

Новини за залози и футболБорнемут, който е един от най-зрелищните тимове в целия английски елит, ще погледне единствено към продължаването на този си футбол и срещу Арсенал.

За първи път едва ли не от озоваването си на най-високото равнище, тимът на „черешките“ е толкова назад в таблицата. Страшно сериозни сътрешения се случиха около него. Очертава се той да е един от борещите се за оцеляване в елита и въпреки, че има както треньор, така и футболисти, които прекараха няколко сезона на най-високото ниво, то не е изключено да се стигне до негово изпадане. Това, което Хау така и не съумя да подобри през целия този толкова дълъг период, прекаран в елита, е играта в отбрана.

Когато неговият тим следва да прибегне до нещо подобно, то той е безкрайно пропуслив, като инкасира голове и от най-слабите в елитната дивизия на страната. Много трудно точно срещу Арсенал, който в един такъв турнирен сблъсък, определено ще даде поле за изява на много от резервите си, ще запази мрежата си „суха“.

Борнемут отново ще се пропука, но и отново ще реализира, така че поредното голово шоу с участието на тима ще стане факт.

Прогноза: г/г @ 1.66 коефициент efbet

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.