Барселона ще е безпощаден към Валядолид

Футболни прогнози от Ла Лига„Каталунците“, които някак си отново напипаха правилния ритъм, се наслаждават на играта. Вече 6 поредни победи на сметката им и въпреки това, че определено не блестят, те както печелят, така и убеждават с това, че стават все по-добре сработен отбор.

Ернесто Валвердер продължава да използва един много рядко срещан начин за развитие на тим от подобен калибър. Той интегрира все повече младоци в неговите редици като им позволява да правят огромни крачки в правилната посока и да се превръщат във все по-важни фигури от редиците на тим от подобна върхова класа. Единственото изненадващо около това противопоставяне между Барселона и Валядолид е, че през последните години то протича с вкарването на все по-малко голове.

Това се случва най-вече заради огромното желание на валядолидци да затварят мачовете и в огромна част от тях нещата им се получават по възможно най-добрия начин. Даже се поздравиха с една победа срещу този си опонент и то каква. Това обаче се случи през 2014-а, а 5 години по-късно разликата между класите на двата тима е още по-голяма, отколкото беше тогава.

Барселона ще е без Осман Дембеле, който за пореден път попадна в медийното внимание след нова проява на бурен нрав и получен червен картон, а в лазарета са Пуиг, Роберто, Юмтити и Бускетс. Само Серхио Бускетс е ключова фигура за тима, но точно в такъв мач и точно срещу такъв съперник отсъствието му няма да е ключово. Барселона ще е водещата сила в този мач и ще стигне до нов разгромен триумф, за който може да заложите на най-добри коефициенти в bet365.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.